ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Γνωστοί πατριδοκάπηλοι



Από  τον  Σωκράτη  Τσουμελέκα
ΣΣΕ   77
Η  προχώρηση  στις  ιδέες  και  τα  καμώματα  του  κάθε  εμφανιζομένου   αγράμματου  δημοσιογραφίσκου  πρέπει  να  γίνεται  με  σύνεση.  Είμαι  από  τους  πολλούς  που  τον  θαύμαζα  για  τους  αγώνες  του.  Το  πάγιο  ερώτημα μου  από  που  αντλούσε  αυτή  του  την  δύναμη  και  αυταπάρνηση  .Αν  τα  παρακάτω  είναι  αληθινά  ντροπή  σου  άχρηστε?????

Σεισμός πολλών ρίχτερ: Στη σέντρα βγάζει τον Στέφανο Χίο ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας(photos+έγγραφα) 

Ο «εξολοθρευτής» του βρώμικου συστήματος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR, με τους «σκοτεινούς» ιδιοκτήτες των άγνωστων συμφερόντων που κατοικοεδρεύουν στην ΚΥΠΡΟ  https://www.scribd.com/doc/313798496 έβγαλε και γλώσσα.

Τους «έβρισε» πάλι όλους, αισχρά, κατά πάγια τακτική, αφού πρώτα κατά τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ όπως κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής εκβίασε τους πάντες, βλέποντας ότι δεν έχει μέλλον πιά, τώρα για να σωθεί συστρατεύθηκε απόλυτα με το «σύστημα» που μέχρι χθες έφτυνε.

Ο επιβεβαιωμένα σκιώδης «δημοσιογράφος» ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ και βαστάζος του κάθε Γιάννη Ρουμπάτη διοικητή της ΕΥΠ τώρα έβγαλε και γλώσσα… και μάλιστα απειλεί. (https://www.youtube.com/watch?v=O-4oa2kE3SE). Η απάντηση μου «πατριώτη» είναι: πάρε φόρα και έλα με την όπισθεν και εσύ.

ΜΟΝΟ που ο  ψευτοπατριώτης ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ έχει και αυτός επιλεκτική μνήμη, όπως και πατριωτισμό ή μήπως κάνω λάθος ωρέ «πατριώτη»…; Διότι τον κάθε διοικητή της ΕΥΠ, ξέρεις και του σερβίρεις εκδούλεψη «προστασία» εδώ και πολύ καιρό όπως σε έχω και εσένα καρατσεκαρισμένο, και το κάνεις πολύ καλά μάλιστα για λόγους που γνωρίζεις μόνο εσύ… «πατριώτη».

Διαφορετικά θα είχες αναδείξει τα δεκάδες θέματα και πληροφορίες που έλαβες και εσύ όπως και η κάθε «Φιλιππινέζα» δημοσιογράφος καλή ώρα όπως ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ… (https://www.scribd.com/doc/303447690) και αντί να τα «δείτε» κάνετε πως δεν βλέπετε τίποτα και πουθενά το μεμπτό…ο καθένας σας για τους δικούς του λόγους… ίσως να είναι το ΠΑΣΧΑ στην Μυτιλήνη με τον κάθε ΠΑΠΠΑ, ίσως το παρελθόν στην ΕΡΤ και το εκεί φάγωμα με τις συντηρήσεις», ίσως το μεροκάματο των  λεχώνων στην ΕΥΠ… σίγουρα κάτι θα είναι διότι τα σημάδια πολλά «πατριώτη»…!

Όμως, όπως και να έχει μωρή κοπριά θέλεις εσύ να με πείσεις ότι είναι ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ και έχεις το θράσος να απαντάς και για λογαριασμό της Ελλάδας ότι:
Καλώς ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ δημοσιογράφος μπορεί να κρύβετε πίσω από μία ΜΚΟ, https://www.scribd.com/doc/307648702 & https://www.scribd.com/doc/307849783





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν