ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Άρη εσύ super Red star! Το κάδρο του Βελουχιώτη δεσπόζει στο υπουργείο Υποδομών!



220415-velouhiotis-kadroΣε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο περιθώριο της επίσκεψης της Ραχήλ Μακρή στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπρίτζη ανάμεσα από τις δύο σημαίες, της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεσπόζει το κάδρο του αρχικαπετάνιου του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη, του σφαγέα του ελληνικού λαού κυρίως των αμάχων την περίοδο του συμμοριτοπολέμου.
Ο Χρήστος Σπρίτζης δεν ήταν ποτέ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κινούνταν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι οι αριστεροί εκτελούν κατά γράμμα το σχέδιό τους που είναι η εκ των έσω άλωση των αστικών κομμάτων ή ότι αν και αριστερός ήταν σε ένα κόμμα εξουσίας για ωφελιμιστικούς λόγους.
Στην ίδια φωτογραφία ποζάρει χαμογελαστή και η νεόκοπη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή η οποία, προφανώς προς χάριν των αξιωμάτων, ξέχασε τις «πατριωτικές» κορώνες του προέδρου του κόμματος των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, στο οποίο ανήκε παρελθόν. Άλλωστε η εν λόγω βουλευτής είχε σχέσεις και με το κοσμοπολίτικο και νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ, αφού επί Τίνας Μπιρπίλη μετατέθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος από το ΤΕΑΔΥ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων). Μα καλά πως βρίσκουν όλοι αυτοί θέσεις εργασίας και μάλιστα ζηλευτές και εμείς δεν μπορούμε; Μήπως συμβαίνει κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν