ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ Δεβελεκο



ΠΑΝ.ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
         αποστρ.Λοχαγός [ΣΣΕ-77]

 Απευθύνομαι σε εσένα επωνύμως ,παρόλον που πληρείς τα κριτήρια ''φυγε εσυ ,ελα εσυ'',επειδη με τον άκριτο λόγο σου προξενείς μεγάλη σύγχιση [επιεικώς] στόν εθνικιστικό κορμό ,και στήν διοίκηση της ΧΑ Άρχηγός κλπ ,μη δυνάμενος να ιεραρχήσεις,τον ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΜΟ απο τούς χρυσαυγητίζοντες .
   Αποκαλείς έναν συναγωνιστή ''σκουλήκι'',κομπάζοντας μάλιστα ,όταν εσύ δεν ΥΠΗΡΧΕΣ καν, ενώ αυτός αγωνιζότανε [πορείες-δίκες-ομιλίες με τον αρχηγό Λάρισα ΔΙΒΑΝΙ -ΙΜΙΑ κλπ ],έστω και με τον τρόπο του ,για τον υπέρ του εθνικισμού αγώνα.
   Εχει περάσει ένας χρόνος από το ατόπημα σου .Αρκετό διάστημα να κάνεις αυτοκριτική ,ανασκευάζοντας.
   Εσείς οι χρυσαυγητίζοντες έχετε προξενήσει μεγάλη καθυστέρηση στήν άνοδο του ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΜΟΥ ,που είναι απλά ο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ εθνικισμός.
   Στο κάδρο είναι πρωτίστως και οι φυσικοί αυτουργοί Γερμενής -Λαγός αλλά και Κασιδιάρης επικροτών διά γελώτων ,τον ύπουλον και θρασύδειλον προπηλακισμό με τραυματισμό [νοσοκομείο],του Αστέριου Χάμου [Λάρισα],ο οποίος είχε έλθει να αποτίσει φόρο τιμής στήν


    Δεν συνεχίζω άλλο .Πάντως πρίν και εάν απαντήσεις ,ρώτησε κανέναν από τούς παλιούς [εάν βρείς],πλήν του αρχηγού βεβαίως,έτσι για να είσαι διαβασμένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν