ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ



ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΟΥΡΤΖΙΝΟΣ
Ξαφνιάστηκα  τις προάλλες όταν ανοίγοντας την Τ.V  στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA  δεν άκουσα καθόλου τον Σρόιτερ και τον Βερύκιο να βρίζουν και να λοιδορούν την Χ.Α.
Συνήθως αυτοί οι δύο, αλλά προ πάντων ο Βερύκιος, ξερνούσαν ποταμούς εναντίον της Χ.Α. Τι συμβαίνει : αναρωτήθηκα !! θα ακούσω και το MEGA είπα . Και αυτός είναι ένας από τους ανοικτούς βόθρους που λέγονται Ελληνικά κανάλια, και τα οποία  αντί για ειδήσεις , εκτοξεύουν τόσα επικίνδυνα για την δημόσια υγεία λύματα  . Αλλά και εδώ η ίδια σιγή εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Βρε μπας και σταμάτησαν γιατί τα βοθρολύματα που εκτόξευαν γύριζαν και έπεφταν στα μούτρα τους: 
Κάτι πρέπει να συμβαίνει αναρωτήθηκα. Και τότε ήρθε στο μυαλό μου η όλη κατάσταση.
Όπως όλοι ξέρουμε τα «κανάλια» τα......
έδωσαν οι κυβερνήσεις του  ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ σ’ αυτούς που απομυζούν το μεδούλι του Ελληνικού λαού. Με αντάλλαγμα να λιβανίζουν την κυβέρνηση για τις φανταστικές επιτυχίες της και να κρύβουν την ωμή αλήθεια, που αν την παρουσίαζαν θα κατατρόμαζε ο κόσμος. Και ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι , μήπως ανεβούν τα ποσοστά της Χ.Α ,  οπότε και θα  έχει λόγο  και γνώμη.  Και θα ξεσκέπαζε τις βρωμιές και τα εγκλήματα εναντίον του Ελληνικού λαού  Και θα φανέρωνε  τι σόι άνθρωποι είναι οι καναλάρχες.
Οπότε τι γίνεται με τα τεράστια κέρδη που απομυζάμε από τους Έλληνες; Έτσι με αγαστή σύμπνοια με τους κυβερνόντες, κατηγορούσαν την Χ.Α , όλο το 24ωρο, και περίμεναν ο λαός να τους πιστέψει και να καταποντίσει αυτό το κόμμα. Ο λαός όμως που μέσα σε 4 χρόνια όλοι εσείς οι μιζαδόροι  μαζί με τους Σαμαροβενιζέλους τον φέρατε στην πλήρη πενία, τον απελπίσατε, τον συκοφαντήσατε, τον ληστέψατε, τον αυτοκτονήσατε, τον εξορίσατε στο εξωτερικό, τον δολοφονήσατε μέσω των ευνοουμένων σας λαθρομεταναστών , τον φοβερίσατε,  του στερήσατε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, υποβαθμίσατε τα νοσοκομεία, τα σχολεία, , του κουρέψατε τα ταμεία, ενώ εσείς γίνατε ζάπλουτοι με δισεκατομμύρια ο καθένας σας, και δεν δώσατε στο κράτος ούτε ένα ευρώ. ,δεν πίστεψε λέξη από τις βρωμιές που εκτοξεύατε εν είδη ειδήσεων .
Προ πάντων όταν ποτέ δεν αφήσατε έναν εκπρόσωπο του κόμματος της Χ.Α  να έλθει να απολογηθεί. Έπειτα και τα άλλα αριστερά κόμματα , την ίδια πολιτική ακολουθούν. Και γι αυτούς η Χρυσή Αυγή, είναι ο αποδιοπομπαίος  τράγος. Και βλέπουν τον Έλληνα σαν επιβάτη τράνζιτο στην χώρα του, Μοναδική τους δε έγνοια είναι πως θα ετοιμάσουν   τις συνθήκες ώστε να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ( Δεν γνωρίζω πως θα την ονομάσετε τότε)  .Με τα τζαμιά τους με την σαρία τους  με τις αλληλομαστιγώσεις και δεν ξέρω και τι άλλο .  
Επαναλαμβάνω , ο λαός δεν τσίμπησε, και στις τελευταίες ευρωεκλογές, πλήρης αγανακτήσεως εναντίον σας, ψήφισε Χρυσή Αυγή, και παρ όλο που όταν είδατε τα αποτελέσματα κάνατε ότι μπορούσατε να ακυρώσετε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια, βγήκε τρίτο κόμμα. Τότε καταλάβατε όλοι  οι του συστημικού τόξου , ότι τόσο καιρό κάνατε διαφήμιση στην Χ.Α , έστω και βρίζοντας και συκοφαντώντας την. Και αλλάξατε μοτίβο. Από δω και πέρα , κουβέντα για την Χ.Α. Ούτε συκοφαντίες , ούτε τίποτα πλέον. Τέλεια σιωπή.
Που θα πάει σκεφτήκατε , σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί από την μνήμη των Ελλήνων, και θα έρθει ο καιρός όταν την αναφέρει κάποιος, να τον ρωτάνε, ποια είναι αυτή:  Επίσης το δικαστήριο έβγαλε απόφαση , από δω και πέρα οι βουλευτές της Χ.Α να απαγορεύεται να μιλούν δημοσίως , Απλά θα  παριστάνουν  τις γλάστρες. Βέβαια αυτή  είναι μία νεοφανής απόφαση, που δεν έχει  ξαναεπιβληθεί, τουλάχιστον στην νεώτερη Ελλάδα . και έτσι συνταυτίστηκαν οι αποφάσεις  του δικαστηρίου , με τις αποφάσεις των καναλιών .
Δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να απαγορευτεί να αναφέρεται και το όνομα Χρυσή Αυγή με ποινή φυλάκισης. Όλα μπορείς να τα περιμένεις, στην Ελλάδα του Σαμαρά.  Α!!!  Ξέχασα. Επειδή ο Η. Παναγιώταρος είπε πριν λίγες μέρες ότι το κόμμα της Χ.Α  είναι  κόμμα φιλορωσικό, θα δημιουργήσουν λέει,  αυτοί, – οι νταβατζήδες μας – ένα άλλο κόμμα φιλορωσικό, κάτι δηλαδή σαν το ποτάμι του Θεοδωράκη, που μάζεψε τους ψήφους των ταλαντευομένων αν θα πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.  Θα αποτελείτε  είπαν από συγγραφείς , επιστήμονες και δημοσιογράφους ( Παναγία μου, όταν άκουσα δημοσιογράφους είπα, καλυτέρα το δράκουλα, τόσο πάτος των πάτων είναι στη συνείδηση μου , αυτή η συνομοταξία των ανθροποειδών .
Και τους λέγω έτσι, διότι δεν έχουν μέσα τους ηθικό φραγμό.  Άλλη δηλαδή βλακεία τους. Ένα κόμμα φιλορωσικό που το κυνηγάμε με νύχια και με δόντια, και άλλο κόμμα φιλορωσικό που το υποστηρίζουμε  με κάθε μέσον. Όλα αυτά μας έρχονται πακέτο από τους μορφωμένους του Χάρβαρτ. Δηλαδή , αφού τελειώσουν το κολέγιο Αθηνών, αντιγράφοντας, βγαίνουν μεν στούρνοι, αλλά μετά πολλών επαίνων και βραβείων. Οπότε ντουγρού για το Χάρβαρτ.
Επειδή όμως τα προσόντα τους είναι μηδαμινά, για να φοιτήσουν κανονικά. Δίνουν στο πανεπιστήμιο μία γενναία δωρεά, Συνήθως την παίρνουν από τα ταμεία του κράτους, και έτσι τους αφήνουν να παρακολουθούν μερικά μαθήματα. Αυτούς παραλαμβάνουν οι πράκτορες της CIA και λοιπών σκοτεινών κύκλων, και τους μαθαίνουν πώς να κυβερνήσουν αύριο την χώρα τους με πουστιές και με κομπίνες. Δηλαδή το μόνο δίπλωμα που παίρνουν από το Χάρβαρτ , είναι το δίπλωμα της πουστιάς. Τώρα για την Χρυσή Αυγή , πρέπει μόνη της να φροντίσει να ακούγεται.
Και θα γίνει όταν όλοι οι υποστηρικτές της αρχίζουν να δημοσιεύουν κάθε μέρα διάφορα άρθρα. Και συγχρόνως να τα αναδημοσιεύουν, για να διαβάζονται. Τα οποία άρθρα να περιέχουν θέματα που να ενδιαφέρουν  όλους τους Έλληνες Π,Χ πόσους φόνους έχουν κάνει στην  Ελλάδα οι λαθρομετανάστες από τον καιρό που τους έφερε ο Σαμαράς μέχρι τώρα.
Η πόσα εργοστάσια έκλεισαν από το 2004  μέχρι σήμερα. Η Τι έργα έχει κάνει ο Μπόμπολας  στην οδοποιία με το ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ που μαζεύει από τα διόδια. Προχθές  πέρασε με το λεωφορείο από την Άρτα μία γνωστή μου και μας είπε ότι έργα που μίναν  ημιτελή πριν 10 χρόνια , βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.
Και αυτά για να μαθαίνει ο Ελληνικός λαός το ποιοί είναι και γιατί κυνηγάνε την Χ.Α Θέλει πολύ δουλειά να γίνει. Διότι είναι πολλοί οι εχθροί της Ελλάδας ντόπιοι και ξένοι που θέλουν να την εξαφανίσουν, και  εμείς οι εθνικιστές δεν πρέπει να τους αφήσουμε  να το επιτύχουν. .
Δεν ξεχνάμε ποτέ το ρητό «Μητρός τε και πατρός τε και των άλλων προγόνων απάντων , τιμιότερων και σεμνότερον και αγιότερον είναι η Πατρίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν