ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ANTIΠΡΟΣΩΠOI ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;



Του Ταξιάρχου ε.α. Τζαμπάζη Αντωνίου, tzampan@gmail.com

Έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα έργα και τις ημέρες των Δωδεκανησίων Βουλευτών, των οποίων τις απαντήσεις στα ερωτήματα και στις προτάσεις που δημόσια και εμπεριστατωμένα κατέθεσα, ακόμη περιμένω, όπως και ολόκληρος ο Δωδεκανησιακός Λαός.

Είναι φανερή πλέον η ανεπάρκειά τους στη δημόσια ζωή, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στα Δωδεκάνησα και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ απέναντι στο ΕΘΝΟΣ, του οποίου αποτελούν ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, όπως σαφώς ορίζεται στο άρθρο 51, παράγραφος 2 του Συντάγματος.

Λειτουργούν τουναντίον ως ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, την έννοια του οποίου συγχέουν εσκεμμένα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων από άγνοια, με την αντίστοιχη του ΕΘΝΟΥΣ και είναι καιρός πλέον η σύγχυση αυτή ν’ αρθεί, μιας διά παντός, διότι συσκοτίζει τη διάνοια του Λαού και τους απαλλάσσει, έτσι πιστεύουν, από την απόδοση ευθυνών για παράβαση του Όρκου τους.

ΕΘΝΟΣ λοιπόν κυρία βουλευτίνα και κύριοι βουλευτές, είναι σύνολο ατόμων που συνδέονται με κοινό ιστορικό παρελθόν, κοινά στοιχεία πολιτισμού και κοινά ιδανικά και έχουν, συνήθως, κοινή γλώσσα και θρησκεία. Το όμαιμον, ομόθρησκον, ομόγλωσσον και ομότροπον του Ηροδότου.

ΚΡΑΤΟΣ από την άλλη πλευρά, είναι πολιτικά οργανωμένο σύνολο ανθρώπων(Λαός) ανεξάρτητα από φύλο, θρησκεία, γλώσσα ή εθνικότητα, που είναι εγκατεστημένο μόνιμα σε μια καθορισμένη εδαφική έκταση(Χώρα) και διοικείται από κυβέρνηση.

Αν τη διαφορά των δύο παραπάνω εννοιών τη γνωρίζετε, τότε πρέπει ν’ απολογηθείτε ΑΜΕΣΑ στο Δωδεκανησιακό Λαό, τη νοημοσύνη του οποίου βάναυσα προσβάλλετε, για τα μέχρι τώρα έργα και ημέρες σας, τουλάχιστον όσον αφορά στη στάση και στις θέσεις σας, που αφορούν στις χιλιάδες λαθρομεταναστών που ζουν και κινούνται απρόσκλητοι ανάμεσά μας, αυξανόμενοι συνεχώς, αλλοιώνουν την πληθυσμιακή μας συνοχή και καταστρέφουν την οικονομία και τον τουρισμό μας.

Πρέπει ν’ απολογείστε καθημερινά για την πλήρη απουσία ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ από το κατά τ’ άλλα πλούσιο και φλύαρο, γεμάτο φανφάρες, λεξιλόγιό σας.

Συνεχίστε να λειτουργείτε, διαβαίνοντας την ολισθηρή πορεία των ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και αν στις επόμενες εθνικές εκλογές ο Λαός και πάλι σας εμπιστευτεί τις τύχες του, πρώτο μέλημά σας να είναι η αναθεώρηση του άρθρου 51 , παράγραφος 2 του Συντάγματος, για να μη παραβαίνετε τον Όρκο σας.

Για ένα και ΜΟΝΟ όμως να είστε σίγουροι, η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, του Δωδεκανησιακού Λαού αυτή τη φορά έχει γνώση, έχει στάση, έχει θέση ΚΑΘΑΡΗ και ΕΘΝΙΚΗ, ΟΧΙ ξενοφοβική ΟΥΤΕ απομονωτική, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, αυτή που εδώ και 15 μήνες τηρούν ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ οι 18 συναγωνιστές του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πολύ σύντομα θα κληθούν να τηρήσουν πολλαπλάσιοι από όλη την ΕΛΛΑΔΑ και βέβαια και από τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, πάντα επ’ ωφελεία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν